Diensten

Home VA Vicky
Projecten -> VAN IDEE, NAAR WERKELIJKHEID

Een leuk idee?! Daar ben ik gek op. Een idee hebben is één ding, maar het daadwerkelijk uitvoeren komt soms meer bij kijken en daarom blijft het idee jammer genoeg liggen.

Dat is natuurlijk hartstikke zonde om er niks mee te doen. Ik luister graag naar je ideeën zodat we ze kunnen realiseren! Zodat alles van A tot Z geregeld wordt.

Hoe leuk is het dat je idee werkelijkheid wordt?!

Ja, ik ben voor! Jij ook?

Woehoeeee yeeyyy jippie! Dat is wat er bij mij gebeurt wanneer ik denk aan een project. Een idee realiseren tot hetgeen wat je voor ogen hebt! Wauw! Hoe geweldig is dat?!
Hieronder een aantal punten die essentieel zijn om inzicht te krijgen van het project:

•Wat is het idee
•Wat heb je daarvoor nodig
•De kosten (eventueel)
•Op welk termijn moet het project klaar zijn
•Hoeveel uren ben ik aan het project kwijt

Deze punten bespreek ik met jou om een overzichtelijk plan te maken. De taken goed te verdelen en momenten in te plannen om de voortgang te bespreken. Niet alles hangt van jou af, je hebt mij ter ondersteuning.

Laat je ideeën tot werkelijkheid komen en ja misschien is het zelfs wel een droom die uitkomt. Wie zal het zeggen? Als je het niet probeert, weet je zeker dat het niet gebeurt.

Ik hoop dat mijn enthousiasme jou kan overtuigen om de stap te nemen en het te doen. Want als jij de stap niet zet, kan ik je sowieso geen hulp bieden. Deel je enthousiasme en doe er wat mee!

Van idee, naar werkelijkheid

Hoe leuk is het dat je idee werkelijkheid wordt?!

Ja, ik ben voor! Jij ook?

06 15695994

of stuur gerust een mail naar: va.vicky@outlook.com