Over mij, Vicky

Mijn naam is Vicky de Groot, hallo! Leuk dat je meer over mij te weten wilt komen.

Ik hou ervan om heerlijk knuffelend onderuit gezakt voor een documentaire op de bank te hangen met mijn lieve kat. Ontspannen en even niks, daar kan ik zeker van genieten. Maar net zo goed ga ik graag naar vrienden toe voor de gezelligheid, spelletjes, lekker eten en een goed gesprek.

Na een aantal jaren te hebben gevochten om fulltime voor een baas te werken, heb ik besloten om vanuit huis te gaan werken als virtueel assistent. Ik ben chronisch ziek en voor mij is het prettig om mijn eigen tijden in te delen.

Wie ben ik

Stichting Present Súdwest-Fryslân

In 2014 ben ik als vrijwilliger begonnen bij Stichting Present Súdwest-Fryslân. Voor de stichting heb ik verschillende administratieve taken gedaan om Christa van Koeveringe (coördinator) te ondersteunen. Mijn werkzaamheden waren variërend: website bijhouden, gegevens verwerken en koppelen en Facebook posts plaatsen. Op dit moment ben ik nog groepsbegeleiding voor sociale en praktische projecten. Hierbij heb ik contact met het aanspreekpunt van de locatie waar het project plaatsvindt en het contactpersoon van de groep vrijwilligers. Wanneer de afspraken gemaakt zijn en de datum van het project er is, begeleid ik die dag het project. Opstarten, begeleiden en evalueren.

RMphotography

In 2019 ben ik begonnen om Ryanne Tigchelaar van RMphotography te ondersteunen in haar succesvolle onderneming als paardenfotografe. Ik hou mij bezig met financieel support en de virtuele administratie. Ik maak de planning van masterclass, minishoots en meeloopdagen en alles wat daarbij komt kijken.

Ryanne is ook onwijs creatief en bedenkt leuke plannen. Hier sparren we over en brengen we duidelijk in kaart wie wat gaat doen. Begin januari tot en met juni 2021 worden Ryanne haar foto’s geëxposeerd in Nij Mariënacker. Ik ben erg trots en blij dat ik haar kan en mag ondersteunen.

Dit is echt wie ik ben en wat bij mij past. Ik krijg er energie van om andere ondernemers te ondersteunen in hetgeen waar hun passie ligt.

Gezellig weekendje weg met Ryanne!